ČMN - Test Agility+ 125

Hbitý přesun městem - Agility je soutěž pro psy, při které čtyřnožci probíhají překážkovou dráhou a poslouchají povely dvounožců. Agility označuje v překladu z angličtiny „hbitost“.

Agility je ale v neposlední řadě také skútr.

Celým  jménem  Kymco  Agility  City+  125,  což  můžeme  rozklíčovat  jako "hbité městské přibližovadlo o objemu 125 kubíků". Tím je řečeno téměř vše, protože název plně odpovídá vlastnostem tohoto skútru. Jestli  bylo  cílem konstruktérů vytvořit prostředek, jenž vás hbitě,  takže  rychle  a  pohodlně přepraví z jednoho konce města na druhý, pak mohu zodpovědně říct, že se práce povedla. A co víc, cena stlačená těsně pod padesát tisíc kaček je nižší než u japonské konkurence, ale kvalitou zpracování  a  konstrukce  tyto tchajwanské  skútry  Japoncům zostra šlapou na paty. Tomu odpovídá i stabilní prodejní a servisní  síť  v  České  republice.  Ne nadarmo  se  tak  Kymco  stává jednou z nejprodávanějších značek v sektoru skútrů. Pokud tedy vynecháme  nejrůznější  čínské produkty prodávané pod různými značkami v hypermarketech.

Malé kolo, velký prostor. Vraťme  se  k  samotné  Agility City+ 125. Ten dlouhý název mě rozčiluje, takže dál už jen Agility. V nabídce v současné době existuje  ještě  Agility  Carry  50,  což je ale skútr úplně jiné koncepce s padesátkovým motorem. Letos ještě přibude do nabídky Agility City 50, vycházející z testova-
né stopětadvacítky pouze s menším  dvoudobým  motorem.  Ale těchto skútrů se test netýká.

Zdroj: České motocyklové noviny

Celý článek si můžete přečíst kliknutím na přiložený PDF soubor.

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube