|   MSA News

Koncept KYMCO IONEX - světová premiéra v Tokiu

Ve čtvrtek 22.03.2018 byl na výstavě Tokyo Motorcycle Show představen nový koncept elektromobility KYMCO IONEX.

 

Start prodeje v Evropě: rok 2019!

Časopis Bike und Business o tom referoval v článku s názvem: Kymco Ionex – für eine grüne Scooterzukunft

Zde několik citátů z textu:

Karty na trhu elektroskútrů jsou nově rozdány: Kymco IONEX má potenciál stát se akceptovanou formou trvale udržitelné urban mobility.

Ve středobodu tohoto konceptu, který nabízí jízdní výkony skútru o objemu 50 ccm (na trhu v Taiwanu již existujícího modelu Many 50i), stojí zcela specifická nabíjecí architektura. Dvě vyjímatelné, ca. 3 kg vážící baterie se dají pohodlně nabíjet doma nebo na veřejných nabíjecích centrech – označené Power Outlet Networks – umístěných v lokálních obchodech, centrálách rozvážkových služeb, poštovních úřadů nebo podobných zařízeních.

Důležitým bodem pro Kymco je zde aspekt sdílené ekonomiky. Aby se tento nový druh mobility posunul na další úroveň, jsou tímto bodem prodchnuty všechny prvky této architektury od nabíjecích stanic po „půjčovny“ baterií. „Každý je zván, aby se zúčastnil tohoto otevřeného energetického systému“ – tolik Allen Ko. Přínosem je to nejen proto, že zúčastněné společnosti profitují z pozitivní image , ale zároveň dokáží oslovit tu správnou cílovou skupinu. „Ionex je revoluční řešení elektromobility, které odstraňuje všechna negativa při přechodu na zelenou energii“, říká Allen Ko. A k tomu všemu ještě hospodárně, jednoduše a efektivně. V následujících třech letech slibuje nejvyšší vedení firmy KYMCO uvést na trh deset nových elektromodelů. A budou uvedeny na trhy 20 zemí celého světa.

Vize pana Ko zní jasně: „Ionex nám pomůže udržet naše města čistší, svět zelenější a elektromobilitu přiblížit širokým masám. V evropě se má Ionex dostat na showroomy prodejců Kymca v sezóně 2019. Ceny a technická data budou oznámena v červnu 2018. Kolik má stát vesmírně vypadající nabíjecí stanice je zatím také ještě ve hvězdách.

Článek na bikeundbusiness.de

 

 

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube