Kymco MXU 700i - Kymco míří výš!

Dovozce čtyřkolek značky Kymco – firma MSA z německého Weidenu – uspořádal, k uvedení sedmistovky MXU 700i na trh, tradiční předváděcí akci pro novináře. Byli jsme u toho!

Kymco sice primárně živí divize skútrů, ale čtyřkolky tahle značka rozhodně umí. Její ucelená řada v objemech od 50 do 700 ccm obsahuje zároveň i dva pracovní náklaďáčky a všechny modely mají jedno společné – velmi dobré zpracování a zajímavé jízdní vlastnosti.

 Vlajková loď MXU 700i chce být jiná, tedy úplně jiná než dosavadní čtyřkolky. Vzhledem masky připomíná spíš auto nebo truck a tím se hodně výrazně odlišuje od menších sourozenců. Kymco navíc vyvinulo pro MXU 700i zcela nový motor – čtyřdobý jednoválec o zdvihovém objemu 695 ccm s výkonem 48 koní.

Pracovalo se i na rámu – robustní ocelová konstrukce slibuje unést velké zatížení a být tak třeba i platným pomocníkem při práci. Oproti pětistovce tu je i zvětšený rozchod kol pro lepší stabilitu v zatáčkách. Celkově je oproti doposud největší pětistovce nové sedmikilo výrazně mohutnější.

Zdroj: Quadweb.cz

 Celý článek v přiloženém odkazu:

 

 

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube