Nová sportovní Kymco 125 CK1

V polovině sezony představuje KYMCO další letošní novinku, atraktivní stopětadvacítku CK1. Výrazný design, agilní pohon a vysoká spolehlivost novinky CK1 osloví širokou skupinu mladých jezdců především atraktivní cenou. Technicky vyzrálý naked bike s objemem 125 ccm je dostupný na českém trhu od začátku července.

Další novinka od Kymca ztělesňuje čistou dynamiku: díky svým výrazným hranám vypadá nový naked bike jakoby se neustále pohyboval, ač stojí v klidu připraven k jízdě! Ostře řezané tvary a integrované LED směrovky podtrhují sportovní charakter. Tento výrazný design novinky CK1 má svůj jasný cíl: dominovat na silnici. Dopomáhá mu k tomu spolehlivá čtyřdobá pohonná jednotka o objemu 125 ccm, jež disponuje výkonem 7,5 kW při 8.000 ot/min. Tento robustní a na údržbu nenáročný jednoválcový motor přenáší svoji sílu na zadní kolo za pomoci pětistupňové převodovky. Tento temperamentní a zároveň ekonomicky příznivý model osloví v první řadě všechny mladé bikery a bikerky!

Lehký rám modelu CK1 dopomáhá ke skvělé ovladatelnosti i uvolněnému pocitu z jízdy. Podvozek tvořený spolehlivou centrální pružicí a tlumicí jednotkou vzadu a hydraulicky tlumenou teleskopickou vidlicí vpředu se stará o maximální komfort a dokonalý kontakt

s vozovkou. Kvalitním komponentům podvozku bezpečně asistuje přední, výrazně červená kotoučová brzda s dvoupístkovým třmenem a silným účinkem, vzadu spolehlivě pracuje bubnová brzda. Ergonomicky tvarovaná, stupňovitá sedačka nabízí jezdci i spolujezdci dostatek místa a výrazné pohodlí.

Novinka CK1 nabízí snadno čitelný digitální kokpit, který poskytuje nejen běžné údaje jako je rychlost nebo stav paliva, ale např. také indikátor zařazeného převodového stupně. Směrová LED světla jsou integrována do přední masky a novému modelu CK1 dodávají nápadný a nezaměnitelný vzhled. V neposlední řadě je třeba také zmínit ekonomickou stránku novinky, a tou je skvělá spotřeba a velmi atraktivní cena.

CK1 je již nyní dostupná na showroomech ve dvou barvách (zelená a hnědá brown crystal) za velmi příznivou cenu 59 990 Kč včetně DPH. Novinku lze od začátku července objednat prostřednictvým široké dealerské sítě Kymco, již snadno najdete na www.kymco.cz. Pro bližší informace nevájehte kontaktovat vašeho prodejce Kymco!

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube