|   MSA News

Novinka: KYMCO Like II 125i CBS - Nástupce oblíbeného retro modelu

Přesně na začátku nové sezóny KYMCO uvádí na trh v České republice nového zástupce oblíbené modelové retro řady s názvem LIKE II 125i CBS.

Oblíbená modelová řada LIKE je v programu již od roku 2009, ale nový LIKE II nemá kromě jména se stávající verzí téměř nic společného. LIKE II 125i CBS je kompletně nově vyvinutý model po stránce techniky i designu. Jeho srdcem je nově vyvinutý vzduchem chlazený motor splňující normu EURO4 a bude v budoucnu pohánět i další modely ve třídě 125 ccm. Design má opět na svědomí nám již známý italský designér Massimo Zaniboni a je nutno říci, že se zde s těžkým úkolem vypořádal skvěle.

Celkový vzhled designu je mixem moderních linií a klasických tvarů a prvků, zmínit můžeme například dvoubarevné sedadla, chromovaná madla pro spolujezdce či lakované kryty podlahy.

Ve výbavě se naopak žádné retro nekoná, naopak! Již zmíněný nově zkonstruovaný motor se vstřikováním paliva a čtyřventilovou technikou se chlubí konstrukcí zaměřenou na snížené vnitřní odpory, což mu dodává výborné výkonové parametry při velmi nízké spotřebě paliva. Dále musíme zmínit kompletní osvětlení s LED technikou, dvě USB zásuvky, velký zavazadlový prostor pod sedačkou či moderní digitální přístrojovku, kde se majitel dozví všechny potřebné informace, včetně údajů jako je aktuální venkovní teplota!

A samozřejmě u skútrů tohoto ražení jsou velmi důležité barevné kombinace, a ani zde se Like II 125i CBS nemá za co stydět. Nabízené barvy jsou červená lesklá, šedá space grey a bílá pearly white. Vždy v kombinaci s různými sedadly, přesně jak retro vlna diktuje.

KYMCO Like II 125i CBS se bude u prodejců nabízet za 66.990,- Kč včetně DPH, což vzhledem k nabízené technice, optice a výbavě je jistě atraktivní cena.

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube