|   MSA News

NOVINKA s Blutooth konektivitou - KYMCO Xciting S 400i ABS

Oficiální představení nového modelu KYMCO Xciting S 400i ABS se konalo dne 04. září 2018 na Nürburgringu!

Již na první pohled je jasné, co písmeno „S“ v názvu Xciting S 400i ABS znamená - sportovní cestovní skútr. Působivou přední částí a prodlouženou zadní linií směřuje vzhled novinky v sortimentu Kymco spíše k dynamickému motocyklu. Nový Xciting S 400i ABS není jen nové vydání našeho evergreenu se jménem Xciting. Má nový výkonný motor a jeho optimalizovaný podvozek hravě zvládá často obtížné propojení mezi jízdním komfortem na nejvyšší úrovni a maximální ovladatelností a agilitou. Stanovuje také nové standardy v oblasti elektroniky a připojení: jedná se o první skútr, který disponuje homologovaným LED denním osvětlením a díky Kymco Noodoe nabízí zcela nový zážitek jízdy s možností připojení k okolnímu světu včetně kompletně nové navigační technologie.

Skútr jako řešení pro velmi často citovanou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem

Nový model Xciting S 400i ABS je nástupcem úspěšného modelu Xciting 400, který byl jmenován skútrem roku 2014, a to především díky agilnímu podvozku a nejsilnějšímu motoru ve své třídě. Nový Xciting dokonce překonává výkon svého předchůdce, protože byl vytvořen s cílem vytvořit ideální vozidlo jak pro práci, tak pro volný čas. Tento sport-tourer splňuje dnešní potřebu rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem. Kombinace silného a výkonného motoru, velmi agilního podvozku, který je i při vysokých rychlostech velice stabilní, a všestranný komfort včetně Bluetooth připojení je perfektním řešením pro každého, kdo do práce jezdí v ruchu městské dopravy, během víkendů ale hledá pohodlné uvolnění při delších vyjížďkách.

Sportovní jízda: dynamický motor

Xciting S 400i ABS nastavuje nové standardy v akceleraci a jízdních výkonech. Jeho špičkový motor s výkonem 26,5 kW (36,1 koní) a 38,4 Nm točivého momentu oplývá dynamikou a stejně jako motorická jednotka svého předchůdce Xcitingu 400 je nejsilnější ve své třídě. Motor prodělal optimalizaci pro snížení vnitřních ztrát a při akceleraci nepolevuje ani až do maxima 7.500 otáček za minutu. Xciting S 400i ABS tím dokáže obojí: pružnou akceleraci v pulzující městské dopravě, stejně jako rychlé a výkonné sprinty při vysokých rychlostech na dálnicích. Motor samozřejmě splňuje nový emisní standard Euro 4.

Zdroj: MSA GMBH / září 2018

celý text

getGeoData

K vyhledání prodejce se používají služby třetích stran.
Při zobrazení mapy se ukládají soubory cookie z Map Google.
Zobrazit zásady ochrany osobních údajů.

Zobrazit mapu

Kontakt

MSA Motor Sport Accessoires GmbH
Am Forst 17 b
D-92637 Weiden

Tel.: +49 961 / 38 85 - 0
Fax: +49 961 / 38 85 - 203

  • Social
    • Facebook
    • YouTube